Darbo laikas per Velykas. Karjera. Darbas. Pica Siracusa. Picerija Vilniuje. Pica Vilniuje. Pizza Vilnius. Pizzeria Vilnius. Pizza in Vilnius. Pizzeria in Vilnius. Napoli pizza in Vilnius. Neapolitan Pizza Vilnius
Sveikiname visus su Velykomis ir linkime šiltų ir linksmų Šventinių laisvadienių!
Pizza Siracusa Žirmūnai
Balandžio 9 d. – nedirbame.
Balandžio 10 d. – dirbame įprastai.
Pizza Siracusa Žvėrynas
Balandžio 9 d. – nedirbame.
Balandžio 10 d. – nedirbame.
Tai yra mūsų antroji įkurta picerija Vilniuje. Ši vieta yra labai patogi sostinės gyventojams dėl gero susisiekimo. Šiame restorane turime nemažai vidaus staliukų, kur patogiai galėsite pasimėgauti neapolietiškomis picomis su sau artimais žmonėmis!
Tai yra mūsų pirmoji įkurta picerija! Nuo šios vietos mes ir atsispyrėme bei tikimės įkurti dar ne vienus picų namus, kurie džiugins itališkų picų girmanus! Tai jauki vieta, kur vietos viduje nėra daug, tačiau šiltuoju metu laiku mūsų klientai galės pasimėgauti picomis prie lauko staliukų.
Darbo laikas per Velykas

Kepame neapolietiškas picas, kurios turi tradicinę, traškią plutelę.

Naudojame aukščiausios kokybės produktus bei prieskonius!

Siūlome virš 20 picų variantų.
Naujas skonis – nauji potyriai!
Darbo laikas per Velykas
Darbo laikas per Velykas
Darbo laikas per Velykas

Esame iškepę virš 60 000 picų, o jas pagaminti galime per kelias minutes.

Naudojame išskirtines švediškas krosnis, kurios įkaista iki 500 °C.

Pas mus dirba virš 8 metų patirties turintys profesionalūs virtuvės šefai.
Darbo laikas per Velykas
Kaip mus rasti?
Paribio g. 30B, Žvėrynas
Važiuojant nuo Narbuto kalno. Reikės atlikti trumpą ratą per Žvėryno žiedą.
Paribio g. 30B, Žvėrynas
Važiuojant nuo Edukologijos žiedo. Šis kelias yra pats greičiausias.
Paribio g. 30B, Žvėrynas
Važiuojant nuo Ukmergės gatvės. Šiuo metu gali būti kelio remonto darbai.
Žirmūnų g. 48A, Žirmūnai
Važiuojant nuo Šiaurės Miestelio.
Žirmūnų g. 48A, Žirmūnai
Važiuojant nuo Konstitucijos prospekto.
Žirmūnų g. 48A, Žirmūnai
Važiuojant nuo Antakalnio.
Darbo laikas per Velykas

Neapolietiška pica – visų picų motina, kuri nuo 18 amžiaus, davė pradžią visoms kitoms picoms. Po to pica greitai išplito ir tapo populiariausiu patiekalu visame pasaulyje.

Neapolietiškos picos pagrindas yra labai plonas, o tešla išsipučia iš šonų, todėl susidaro erdvi pluta, kurioje, tinkamai kepant, turėtų būti tipiškų apanglėjusių „leopardo dėmių“.

Yra 2 pagrindiniai neapolietiškos picos variantai. “Marinara”- pomidorų padažas, česnakas ir raudonėlis bei “Margherita” – pomidorai, mocarellos sūris ir baziliko lapeliai.
Darbo laikas per Velykas






