Pica Primavera. Neapolietiškos picos Vilniuje. Picos. Pica. Siracusa. Siracus Pica. Pica Siracusa. Neapolietiška pica Vilnius. Picerija Vilniuje. Picerija Vilnius. Pica Vilniuje. Pica Vilnius. Pizzeria Vilnius. Pizzeria in Vilnius. Napoli pizza in Vilnius. Neapolitan Pizza Vilnius. Restoranas. Top pica. Skaniausia Pica. Best Pizza. Restoranai.
Aprašymas
Pizza Primavera – tai naujų skonių harmonija, kurioje susipina klasikiniai neapolietiškos picos principai ir modernių ingredientų deriniai.
Sudėtis
Specialus tešlos pagrindas, slaptas baltasis padažas, mocarelos ir ožkos sūriai, kriaušės, špinatai su citrina, prosciutto kumpis, pasiflorai.
Tinka
Puikiai tiks norintiems pajusti artėjantį pavasarį bei išbandyti kažką naujo! Su šia pica puikiai dera lengvas baltas vynas ar prosecco.
Kaina
11,80 Eur
Dydis
Ø ~30-33 cm
Svoris
~ 0,65 kg

Dirbame kasdien nuo 11:00 iki 22:00 valandos. Užsakyti picas galite paskambinę mums telefonu.

Jeigu norite užsakyti didesnius picų kiekius, tai geriausiai, jog parašytumėte mums el-paštu – info@pizzasiracusa.lt.
Pirmoji mūsų įkurta picerija buvo Vilniaus Žvėryno mikrorajone! Nuo šios vietos atsispyrėme bei tikimės įkurti dar ne vienus picų namus, kurie džiugins picų gurmanus! Nuo 2025 m. kovo 17 d. užvėrėme šios picerijos duris ir ieškome naujų patalpų. Sekite naujienas!
Tai yra mūsų antroji įkurta picerija Vilniuje. Ši vieta yra labai patogi sostinės gyventojams dėl gero susisiekimo. Šiame restorane turime nemažai vidaus staliukų, kur patogiai galėsite pasimėgauti neapolietiškomis picomis su sau artimais žmonėmis.
Pica Primavera. Neapolietiškos picos Vilniuje. Picos. Pica. Siracusa. Siracus Pica. Pica Siracusa. Neapolietiška pica Vilnius. Picerija Vilniuje. Picerija Vilnius. Pica Vilniuje. Pica Vilnius. Pizzeria Vilnius. Pizzeria in Vilnius. Napoli pizza in Vilnius. Neapolitan Pizza Vilnius. Restoranas. Top pica. Skaniausia Pica. Best Pizza. Restoranai.

“Superinės picos, skanios ir kokybiškos. Italai galėtų atvažiuoti ir pasimokyti”
Jolita


“Labai skanios neapolietiškos picos. Greitai paruošė ir pristatė į namus”
Antanas


“Vaikai suvalgė bei prašė dar… O svarbiausia – šios picos dar ir sveikos”
Gabrielė

Pica Primavera. Neapolietiškos picos Vilniuje. Picos. Pica. Siracusa. Siracus Pica. Pica Siracusa. Neapolietiška pica Vilnius. Picerija Vilniuje. Picerija Vilnius. Pica Vilniuje. Pica Vilnius. Pizzeria Vilnius. Pizzeria in Vilnius. Napoli pizza in Vilnius. Neapolitan Pizza Vilnius. Restoranas. Top pica. Skaniausia Pica. Best Pizza. Restoranai.

Kepame neapolietiškas picas, kurios turi tradicinę traškią plutelę, naudodami tik aukščiausios kokybės produktus.

Naudojame išskirtines švediškas krosnis, kurios įkaista iki 500 °C temperatūros ir picas iškepa per kelias minutes.

Pas mus dirba profesionalūs šefai, kurie turi daugiau nei 7 metų picų kepimo patirtį ir yra iškepę jau virš 50 000 picų.
Pica Primavera. Neapolietiškos picos Vilniuje. Picos. Pica. Siracusa. Siracus Pica. Pica Siracusa. Neapolietiška pica Vilnius. Picerija Vilniuje. Picerija Vilnius. Pica Vilniuje. Pica Vilnius. Pizzeria Vilnius. Pizzeria in Vilnius. Napoli pizza in Vilnius. Neapolitan Pizza Vilnius. Restoranas. Top pica. Skaniausia Pica. Best Pizza. Restoranai.

Neapolietiška pica – visų picų motina, kuri nuo 18 amžiaus, davė pradžią visoms kitoms picoms. Po to pica greitai išplito ir tapo populiariausiu patiekalu visame pasaulyje.

Neapolietiškos picos pagrindas yra labai plonas, o tešla išsipučia iš šonų, todėl susidaro erdvi pluta, kurioje, tinkamai kepant, turėtų būti tipiškų apanglėjusių „leopardo dėmių“.

Yra 2 pagrindiniai neapolietiškos picos variantai. “Marinara”- pomidorų padažas, česnakas ir raudonėlis bei “Margherita” – pomidorai, mocarellos sūris ir baziliko lapeliai.
Pica Primavera. Neapolietiškos picos Vilniuje. Picos. Pica. Siracusa. Siracus Pica. Pica Siracusa. Neapolietiška pica Vilnius. Picerija Vilniuje. Picerija Vilnius. Pica Vilniuje. Pica Vilnius. Pizzeria Vilnius. Pizzeria in Vilnius. Napoli pizza in Vilnius. Neapolitan Pizza Vilnius. Restoranas. Top pica. Skaniausia Pica. Best Pizza. Restoranai.





